lørdag 30. juli 2011

Bursdagsgave: Muffinsbokser!

Ja, det ble jo noen gaver også, og såklart var noen bakerelatert! Blant annet disse nusselige muffinsboksene som jeg allerede hadde kikket litt ekstra på hos Kremmerhuset.


Er de ikke nusselige? Disse skal jeg ha mine søteste smykker i!

M:)

fredag 29. juli 2011

Mer bursdag: Hodeskallemuffins og fotballminimuffins

På bursdagsdag nummer to - dvs når besøkstropp nummer 1 hadde dratt og nummer 2 ankom, serverte vi bursdagskakerester, samt ferske vaniljemuffins med diverse pynt.

Hodeskalle- og prikkemuffinsen tok lengst tid å lage, men ble ganske fine, synes jeg:


Fotballmuffinsene kunne ikke vært enklere. Ferdig sukkerpynt plassert på minimuffins. De satt fint fast uten noe form for frosting, og det så ganske kult ut, synes jeg.


Amund couldn't care less mht til mine strabaser rundt bursdagsbakingen hans, men JEG synes i hvert fall det er morsomt å gjøre litt ekstra stas på oss bursdagsbarn! :D


 M:)

torsdag 28. juli 2011

Dobbeltbursdag

Så har vi hatt bursdag igjen, eldstemann og jeg. Denne gangen skulle vi har storinnrykk av fettere og kusine akkurat i bursdagshelgen, så kaken måtte bakes på forhånd og fryses ned. Dette gjorde at kaken smeltet litt da den skulle tines opp, men, men.


Jeg forsøkte meg på noen babysko denne gangen, og det var mer tidkrevende enn jeg hadde regnet med. Men resultatet ble jeg nokså fornøyd med, selv om det såklart kunne vært bedre. Søte, små sko!


Jeg fylte kaken med jordbærmousse og ferske bær, og sitronmousse. Friskt og godt!



M:)

onsdag 27. juli 2011

Nydelig kakefat!


Vi er tilbake etter en - så langt - super sommerferie. Folk klager på været i hytt og pine, men jeg synes vi har hatt riktig fint vær. Vi har badet, grillet, sittet ute til langt på kveld, blitt solbrente på nesen, spist is og kost oss.

Bloggingen har blitt skadelidende, men nå er jeg tilbake!

Først ut er et nydelig fat vi fikk til bryllupet vårt av min venninne og mannen hennes. Er det ikke nydelig? Dette planlegger jeg å servere mammas bursdagskake på, bare jeg får det helskinnet med meg til hytta ...



M:)